31 (0)85 130 26 00 info@reijtenbagh-mkb.nl

KIES SLIM & FLEXIBEL!

Reijtenbagh biedt de flexibiliteit in de dienstverlening en keuzes. Middels een Quickscan kunnen wij snel en adequaat inventariseren welke HR producten bijgeschaafd danwel vernieuwd dienen te worden. Samen met de ondernemer wordt een totaalpakket- en prijsafspraak samengesteld.

Of u nu slechts één product bij Reijtenbagh wenst af te nemen of geheel onzorgt wenst te worden op HRM gebied, op Reijtenbagh kunt u Rekenen.

 

HR instrumenten & Diensten

Reijtenbagh Personeel & Advies helpt uw organisatie sterker te maken door het neerzetten van een stevige HR organisatie.

Denk aan juridisch arbeidscontracten (alle vormen), personeelshandboeken, beoordelingsformulieren, studieovereenkomsten, addenda en meer. Bij een groot deel is de juridische correctheid een belangrijke pijler. De wet- en regelgeving veranderd voortdurend. Bij Reijtenbagh bent u ervan verzekerd dat de personeelszaken op orde zijn.

Naast dat wij belangrijke HR instrumenten opmaat ontwikkelen, zijn wij ook uw partner die u daadkrachtig ondersteund in de uitvoering van alle gerelateerde HR zaken. U kunt hier denken aan het voeren van een exitgesprek, beoordelingsgesprek, coachinggesprek tot aan het inzichtelijk maken van het functioneren van processen en medewerkers. 

HR instrumenten:

  • arBEIDSOVEREENKOMSTEN & Arbeidsvoorwaarden
  • sTUDIEREGELINGEN & OVEREENKOMSTEN
  • Functioneren & Beoordelen
  • OPDRACHTEN VAN OVEREENKOMSTEN
  • vaststellingsovereenkomsten
  • PERSONEELSHANDBOEKEN & REGLEMENTEN
  • addendums
  • advisering personeelsbeleid
  • en nog meer.

Arbeidsovereenkomsten

Speciaal voor uw organisatie opmaat gemaakt. Wij adviseren u in de gewenst contractvorm, arbeidsvoorwaarden en meer. Wij houden rekening met eventueel van toepassing zijnde CAO’s, arbeidsmarktontwikkelingen en alle belangrijke aspecten. 

Arbeidsvoorwaarden

Primaire en Secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel ondernemers maken te weinig gebruik van slimme arbeidsvoorwaarden die uw organisatie aantrekkelijk maken maar ook gunstig zijn voor u als werkgever. 

Personeelshandboek

Het personeelshandboek wordt helaas nog te weinig toegepast maar kan voor werkgevers een goede terugval zijn bij personele kwesties/conflicten, ook op financieel vlak. Wij stellen deze voor u op, geheel toegespitst op het reilen en zeilen van uw onderneming. 

HR Reglementen

Lease overeenkomsten, pensioenregelingen, personeelsbeleid, werkprocessen en meer. 

Studieregeling

Medewerkers die zich inzetten voor scholing zijn meestal een aanwinst voor de organisatie. Een heldere studieregeling is van groot belang, zowel voor de medewerker als werkgever.

Studieovereenkomsten

Een duidelijke studieovereenkomst voorkomt onnodig conflicten in de toekomst met uw werknemer!

Overeenkomst van opdracht

Schakelt u tijdelijk een freelancer of zzp’er in? Zorg ervoor dat u achteraf niet voor verrassing komt te staan! 

Addendums

Veranderingen binnen uw bedrijfsvoering? Wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden? Wij helpen u om deze zaken correct vast te leggen!

Personeelsbeleid

Advies en analyses op personeels- en Organisatiebeleid. Gericht op de groei van de onderneming. Een overzichtelijk aanbevelingsrapport met slimme tips & tricks om op te bouwen.

Functioneren - en beoordelingen

Praktische tools en adviezen voor beoordelings- en functioneringsgesprekken en het dossieropbouw. Hulp nodig bij het voeren van de juiste gesprekken? Wij kunnen deze gesprekken voorzitten samen met de direct leidinggevende. 

Bekijk onze brochure