31 (0)85 130 26 00 info@reijtenbagh-mkb.nl

Ontslag

Wilt u afscheid nemen van uw medewerker maar u weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? 

Wij adviseren en begeleiden u in de mogelijkheden met betrekking tot ontslag in het geval van disfunctioneren van uw werknemers of indien er sprake is van krimp in uw organisatie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht in situaties van Ontslag op staande voet. Verder begeleiden wij in- en uitdienstredingen.

Vaststellingsovereenkomsten

Een vaststellingsovereenkomst sluiten is een relatief goede manier om afscheid van elkaar te nemen als werkgever en werknemer. Het overeenkomen van een vaststellingsovereenkomst dient nauwkeurig te gebeuren. Wanneer dit niet gebeurt kan dit tot onaangename (financiele) verrassingen leiden, zowel voor de werkgever als de werknemer. 

Wij kunnen het hele traject uit handen nemen of een deel hiervan: van voorstel en begeleiding tot onderhandelingen en de volledige afronding van de uitdiensttreding door middel van de overeenkomst. 

Wij zorgen ervoor dat alle afspraken volledig en correct zijn opgenomen in de overeenkomst en zorgen voor een prettige onderhandeling tussen de partijen om tot een adequate overeenkomst te komen waarbij alle belangen zijn gewaarborgd. Daarnaast betaalt u geen dure advocaatkosten wanneer u het in handen legt van onze adviseurs. 

Voorkom onnodige dure verrassingen en schakel de juiste hulp in!

Voordelen:

  • Advies over de verschillende mogelijkheden;
  • Het onderhandelingsproces wordt uit handen genomen;
  • Met wederzijds goedvinden uit elkaar gaan met een streven naar een positief eindresultaat voor beide partijen;
  • Juridische kloppende vaststellingsovereenkomsten;
  • Begeleiding in het totale proces.

Bekijk onze brochure